KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK – CARAMEL

A projekt kertében 2015. október 1-jén iskolánkba látogatott a népszerű énekes Caremell és kis csapata (technikusok, Carlo) Az idő is kedvezett, így a mini koncert a Gamási Általános Iskola udvarán, a kisszínpadon került megrendezésre. A programon 135 fő vett részt, ebből a bevont tanulók száma 61 fő, a gyerekek mellett eljött sok szülő, testvér és érdeklődő is.

Caremell és Carlo nagyon jó hangulatot teremtett a színpadon.  Az énekes annak ellenére, hogy torokgyulladással küszködött mindent megtett azért, hogy ebből a közönség semmit se vegyen észre. Színvonalas kis műsort adott, amelynek keretében ismeret és kevésbe ismert dalokat is énekelt. A résztvevők nagyon élvezték, együtt énekeltek, táncoltak az énekessel. Az utolsó szám előtt sor került egy rövid beszélgetésre, amelyben Carlo arról kérdezte az énekest, hogy mit jelent neki a boldogság. Caramell elmondta, hogy a boldogságot számára a szerettei és a munkája jelenti. Boldog, hogy azt csinálhatja, amit szeret. Azt kívánta a gyerekeknek, hogy találják meg azt a hivatást, amit élvezettel, szeretettel csinálnak majd felnőttkorban. Arra bíztatta a gyerekeket, hogy tanuljanak, mert ahhoz hogy azt csinálják, amit szeretnek fontos a tanulás, mert akkor van választási lehetőségük. Kérte őket, hogy fogadják meg a pedagógusok jó tanácsait, fogadják el a kritikát, bírálatot, mert azt csak nevelő szándékkal teszik és később majd hálásak lesznek ezért. Az énekes és csapata stílszerűen a Mennem kell….című számmal búcsúzott a szép számmal megjelent közönségtől.

Tanulók véleménye:

Müller Diána (1.osztály): „Nekem nagyon tetszett, itt volt az anyukám a tesóm és a mamám is. Anyukámnak nagy kedvence Caramell, így ismertem amit énekelt. Én is énekeltem vele. Remélem máskor is eljön.”

Horváth Imola (4.osztály): „Nagyon jó volt,szépen énekelt, még úgy is, hogy beteg volt. Tetszett, hogy a pici lányt, aki felment a színpadra megsimogatta, vezetgette. De jó lenne, ha holnap is jönne!”

Orsós Andrea (7.osztály): „Nagyon szuper volt. Caramell nagyon jól énekel élőben is és jól is néz ki. Kár, hogy csak fél órát énekelt. „

Németh Stella (8.osztály): ”Nagyon örülök, hogy egy ilyen sztár eljött a mi kis iskolánkba. Nagyon tetszett, hogy profi felszereléssel jöttek és hogy mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat. Tetszett, hogy a tanulásra bíztatott bennünket, remélem több társaim is megfogadja.”

GAMÁS-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL1 GAMÁS-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL2 GAMÁS-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL3 GAMÁS-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL4 GAMÁS-KÖZÖSSÉGI RENDEZVÉNYEK-CARAMEL5