TANÓRÁN KÍVÜLI SZABADTÉRI MOZGÁSOS RENDEZVÉNY: BOOTCAMP

A projekt keretében 2015. május 22-én iskolánk tanulói betekintést nyerhettek Pálos Attila és Nagy Dániel vezetésével a BootCamp edzésformába. Az esős idő miatt a programra a tornaszobában került sor, így a hely szűke miatt 15 és 16 fős csoportokban  dolgoztak a gyerekek, a többi diák pedig nézőként vehetett részt az eseményen. Az edzők jó hangulatú, pörgős órán adtak ízelítőt azokból az edzésmódszerekből, amelyeket a BootCamp edzés ötvöz. A játékos, de igen hatékony bemelegítés után az edzésen részt vevő gyerekek állóképességi, erő-állóképességi gyakorlatokat, páros gyakorlatokat, futásokat és köredzést végeztek. A 2 *25 perces edzésen a gyerekek minden feladatot lelkesen és teljes erőbedobással végeztek, így a végére kellemesen elfáradtak. A bemutatót az edzésen aktívan részt vevő és a néző gyerekek egyaránt élvezték. Az edzés után több gyerek is jelezte, hogy sajnálja, hogy nem jelentkezett az edzésre és legközelebb szívesen kipróbálná.

Gyerekek hozzászólásai:

Juhász Gergő (5.osztály): „Nagyon jó volt, szuper feladatok voltak. Legjobban az a feladat tetszett, ahol a padlóra lerakott kötél létrán kellett feladatokat végezni.”

Makray Ádám Gábor (3.osztály): „Jó volt, legjobban a köredzés és a négyütemű fekvőtámasz tetszett.”

Horváth Cintia (6.osztály): „Nagyon tetszett, minden nagyon jó volt, legjobban az utolsó feladatok tetszettek, amit mindenkinek közösen, együtt kellett megcsinálnia.”

Tóth Barbara (6.osztály—néző): „Szuper volt, legjobban a közös feladat és a páros gyakorlatok tetszettek. Én is szívesen kipróbáltam volna.”

GAMAS_SZABADTERI_MOZGASOS_BOOTCAMP_01 GAMAS_SZABADTERI_MOZGASOS_BOOTCAMP_02 GAMAS_SZABADTERI_MOZGASOS_BOOTCAMP_03 GAMAS_SZABADTERI_MOZGASOS_BOOTCAMP_04 GAMAS_SZABADTERI_MOZGASOS_BOOTCAMP_05 GAMAS_SZABADTERI_MOZGASOS_BOOTCAMP_06 GAMAS_SZABADTERI_MOZGASOS_BOOTCAMP_07 GAMAS_SZABADTERI_MOZGASOS_BOOTCAMP_08 GAMAS_SZABADTERI_MOZGASOS_BOOTCAMP_09 GAMAS_SZABADTERI_MOZGASOS_BOOTCAMP_10 GAMAS_SZABADTERI_MOZGASOS_BOOTCAMP_11 GAMAS_SZABADTERI_MOZGASOS_BOOTCAMP_12 GAMAS_SZABADTERI_MOZGASOS_BOOTCAMP_13 GAMAS_SZABADTERI_MOZGASOS_BOOTCAMP_14